Dieren mockup 00Dieren mockup 00

Verjaardagskalender Wildlife

19.95

Op zoek naar een bijzonder cadeau? Ontdek onze prachtige wildlife verjaardagskalender! Alle foto’s zijn genomen in Nederland, waardoor je een unieke kijk krijgt op de diversiteit van de Nederlandse wildlife. Of je nu zelf wilt genieten van deze prachtige beelden of het als een attent geschenk aan een vriend of familielid wilt geven, deze kalender voegt een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan elke ruimte.

De kalender bestaat uit 13 unieke wildlife foto’s. Elke afbeelding vertelt zijn eigen verhaal en brengt de pracht van de Nederlandse natuur tot leven. Bovendien zijn de foto’s afgestemd op de maanden, zo zie je in de lente schattige babydieren en in de winter dieren in de sneeuw. Daarnaast bevat elke maand een korte omschrijving van de foto.

Deze kalender is in staand A4-formaat ontworpen en is afgewerkt met een handige spiraalbinding en een stevig ophangoog. Je kunt kalender dus eenvoudig ophangen in je huis, kantoor of waar je ook maar wilt. We hebben uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt om ervoor te zorgen dat de kalender lang meegaat. Hierdoor kun je jarenlang plezier beleven aan de prachtige foto’s.

Ik wil meer informatie over de beschikbare materialen
Artikelnummer: 10016 Categorie:

Extra informatie

Gewicht 102 g
Afmetingen 21 × 29.7 cm