0
Uw winkelmand bevat nog geen artikelen

Uitleg materialen

Heb je een mooie foto uitgekozen? Dan is de keuze van materiaal net zo belangrijk! Het materiaal bepaalt mede hoe de foto er op je muur uit komt te zien. In de webshop heb je de keuze uit dibond, geborsteld aluminium en canvas. Hieronder volgt een korte uitleg per materiaal soort. 

Dibond

Dibond platen zijn lichte platen die zijn opgebouwd uit 3 lagen. De buitenste lagen zijn vervaardigd van aluminium en de kern is gemaakt van kunststof. Het aluminium aan de buitenkant zorgt ervoor dat de foto eruit springt. De combinatie van het dunne aluminium en de kunststof kern zorgen voor een licht maar supersterk product. De totale plaat is 3mm dik. Ook is dibond vochtbestendig en hierdoor uitermate geschikt voor buitengebruik.

Geborsteld aluminium

Een geborsteld aluminium plaat heeft een robuuste industriële look. De aluminium plaat is stevig, licht, geborsteld aan de bedrukte zijde en makkelijk te bewerken. De structuur en het karakter van het geborstelde aluminium blijven door de foto heen duidelijk zichtbaar. Beelden met veel contrast of beelden met een groot witaandeel komen prachtig uit op geborsteld aluminium. De aluminium platen zijn 3mm dik. Geschikt voor binnen en buiten

LET OP! Indien er wit in de foto zit, dan wordt dit niet bedrukt. Die betekent dat witte vlakken zilverkleurig aluminium blijven

Poster

Posters zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en twee type afwerkingen: glanslaminaat en matlaminaat. Een glanslaminaat zorgt voor nóg diepere en intense kleuren op jouw drukwerk. Matlaminaat weerkaatst daarentegen minder licht waardoor tekst goed leesbaar is. Alle posters worden bedrukt op 180 g/m² fotopapier.

Canvas

Alle canvasproducten hebben een framedikte van 2cm en worden geleverd met een gratis ophangsetje. De foto op canvas wordt gedrukt op een doek dat 100% van katoen is gemaakt. Canvasproducten zijn in veel verschillende maten te verkrijgen.

Interesse in een foto? Neem contact met me op via de chat.