Instameets organiseren

We organiseren regelmatig instameets voor fotografen en bedrijven. Tijdens een instameet fotograferen we met een groep fotografen op een bijzondere locatie, in samenwerking met een bedrijf. Het woord instameet zegt het al een beetje, dit staat voor een ontmoeting van Instagrammers op een bepaalde locatie. In dit geval dus fotografen.

Waarom is dit interessant?

We vinden het belangrijk dat een instameet voor beide partijen interessant is, dus voor de fotograaf maar ook voor jouw bedrijf! Omdat we met goede fotograferen met goed bereik op Instagram werken, kan zo’n instameet op social media tot grote publiciteit en naamsbekendheid leiden.

Voor een fotograaf is het een unieke kans om op een speciale locatie te fotograferen. Dus heeft jouw bedrijf bijvoorbeeld een bijzondere locatie met een mooi uitzicht of een bijzonder verhaal? En is dit niet (geheel) openbaar te betreden? Dan kan een instameet zeker interessant zijn.

Hoe werkt het?

Vooraf gaan we in gesprek wat de mogelijkheden zijn van de locatie. Ook bespreken we de regels die we met elkaar willen afstemmen. Zo kunnen we bijvoorbeeld afspreken welke hashtags er gebruikt moeten worden, wat er genoemd moet worden in de posts en wat er mogelijk is in het sturen van foto’s. Ook bespreken we of een bedrijf invloed wil hebben op de lijst met fotografen en of we een plekje verloten middels een prijsvraag. Voor sommige locaties werkt dit namelijk erg goed. En ook dit levert weer zichtbaarheid op! Uiteindelijk bepalen we een geschikte dag en tijd.

Als de afspraken zijn gemaakt, gaan wij aan de slag met de verdere organisatie ervan richting de fotografen. We nodigen de fotografen uit en zorgen dat zij op de hoogte zijn van de regels. We fungeren als tussenpersoon tussen jouw bedrijf en de fotografen. Ook na de instameet bij de eventuele naleving van de regels.

Deze instameets gingen je voor

Voorbeelden van instameets die we eerder georganiseerd hebben:

  • Rondleiding in het Sparta Stadion “Het Kasteel”;
  • Zonsopkomst vanaf de Euromast (altijd gesloten rond deze tijd);
  • Rondvaart via Futureland door de haven van Rotterdam tijdens zonsondergang;
  • Rondleiding op het SS Rotterdam;
  • Hotel Arsenaal in Delft;
  • De Haagse Toren in Den Haag;
  • Zonsondergang vanaf het World Port Center in Rotterdam.

Interesse?

Zie je mogelijkheden of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen, stuur ons een mail via het onderstaande contactformulier.

    Interesse in een foto? Neem contact met me op via de chat.