0
Uw winkelmand bevat nog geen artikelen
Over mij

Mijn verhaal

Arisca profielfoto - vierkant

Ik ben Arisca van ‘t Hof, 32 jaar, geboren in Dirksland en woonachtig in de mooiste stad van Nederland: Rotterdam. In 2017 kreeg ik mijn eerste spiegelreflexcamera voor mijn verjaardag en vanaf toen heb ik mijn passie heb gevonden; fotografie. Ik las veel boeken over fotografie, keek YouTube filmpjes en probeerde gebruikte instellingen van foto’s van andere fotografen te begrijpen. Al vrij snel stopte ik met het fotograferen op de automatische stand, want ik wilde zelf volledig de controle hebben over de uitkomst van de foto. Nog steeds leer ik elke dag weer meer over het fotografie vak. Je bent namelijk nooit uitgeleerd!

Aangezien ik in Rotterdam woon, bevind ik me in een ware speeltuin wat betreft stadsfotografie. Het meest geniet ik van een prachtige zonsopkomst aan de Veerhaven met uitzicht op de Erasmusbrug om vanaf hier de stad te zien ontwaken. Naast het fotograferen van stadslandschappen, houd ik ook erg van natuur- en dierenfotografie. Alleen al in Nederland zijn al zoveel mooie stukjes natuur te vinden! Ik vind het heerlijk om het bos in te duiken met mijn camera en oog in oog te staan met een wild dier. Vanaf kinds af aan ben ik al gek van dieren en vind het dan ook fantastisch om dieren te fotograferen. Mijn favorieten? Schotse hooglanders, vossen en tijgers

Fotografie heeft mij al op zo veel toffe plekken gebracht waar ik anders nooit zou komen. Zo ben ik regelmatig op een dak of balkon in Rotterdam te vinden, heb ik op de Euromast mogen fotograferen tijdens Oud & Nieuw, was ik uitgenodigd bij de opening van de Maastunnel na de renovatie en heb ik op een podium gestaan tijdens diverse festivals om artiesten te fotograferen.

Door fotografie ben ik anders naar de wereld gaan kijken en ben ik het zo veel meer gaan waarderen. Wie mij tien jaar geleden vertelde dat ik zou kunnen genieten van een bos of een zonsondergang, had ik waarschijnlijk uitgelachen 😉 Of ik nu mét of zonder camera ergens ben, ik beleef de omgeving echt anders. Ik gun iedereen zo’n passie!

Hopelijk laat ik jullie meegenieten van de momenten die ik heb vastgelegd. Mocht je vragen hebben over fotografie, over een bepaalde foto of ben je naar iets op zoek? Neem dan contact met ons op.

Mijn gear

Interesse in een foto? Neem contact met me op via de chat.