0
Uw winkelmand bevat nog geen artikelen
Over mij

Mijn verhaal

Profielfoto Arisca van 't Hof

Hoi! Ik ben Arisca, 31 jaar en ben geboren en opgegroeid in Dirksland, een klein dorpje op Goeree-Overflakkee. Inmiddels ben ik al een aantal jaar woonachtig in het fotogenieke Rotterdam. In 2017 kreeg ik mijn eerste spiegelreflexcamera voor mijn verjaardag. Dit was het moment dat ik mijn passie heb gevonden; fotografie. Ik las veel boeken over fotografie, keek YouTube filmpjes en probeerde gebruikte instellingen van foto’s van andere fotografen te begrijpen. Al vrij snel stopte ik met het fotograferen op de automatische stand, want ik wilde zelf volledig de controle hebben over de uitkomst van de foto. Eigenlijk ben je nooit uitgeleerd en leer ik nog steeds heel veel bij.

Aangezien ik in Rotterdam woon, bevind ik me in een ware speeltuin wat betreft stadsfotografie. Het meest geniet ik van een prachtige zonsopkomst aan de Veerhaven met uitzicht op de Erasmusbrug om vanaf hier de stad te zien ontwaken. Naast Rotterdam, zoek ik ook steeds meer andere steden op om stedelijke landschappen vast te leggen zoals Delft en Den Haag. Naast stadsfotografie, houd ik ook erg van natuur- en dierenfotografie. Alleen al Nederland heeft zoveel mooie stukjes natuur! Heerlijk om een bos in te duiken met mijn camera. Vanaf kinds af aan ben ik al gek van dieren en vind het dan ook fantastisch om dieren te fotograferen. Mijn favoriete beesten om te fotograferen zijn toch wel schotse hooglanders, tijgers en leeuwen. Maar natuurlijk ook mijn eigen katjes en de honden van mijn ouders!

Fotografie heeft mij al op zo veel toffe plekken gebracht waar ik anders nooit zou komen. Zo ben ik regelmatig op een dak of balkon in Rotterdam te vinden, heb ik op de Euromast mogen fotograferen tijdens Oud & Nieuw, was ik uitgenodigd bij de opening van de Maastunnel na de renovatie en heb ik op een podium gestaan tijdens diverse festivals om artiesten te fotograferen.

Door fotografie ben ik anders naar de wereld gaan kijken en ben ik het zo veel meer gaan waarderen. Wie mij 10 jaar geleden vertelde dat ik zou kunnen genieten van een bos of een zonsondergang, had ik waarschijnlijk uitgelachen . Of ik nu mét of zonder camera ergens ben, ik beleef de omgeving echt anders. Ik gun iedereen zo’n passie!

Hopelijk laat ik jullie met mijn foto’s meegenieten van de momenten die ik heb vastgelegd. Mocht je vragen hebben over fotografie, over een bepaalde foto of ben je naar iets op zoek? Stuur mij dan een berichtje via de chat.

Mijn gear

Interesse in een foto? Neem contact met me op via de chat.