Rotterdam mockup 00Rotterdam mockup 00

Verjaardagskalender Rotterdam

19.95

Op zoek naar een leuk en uniek cadeau? Ontdek onze prachtige verjaardagskalender van Rotterdam! Met adembenemende beelden van deze bruisende stad brengt de kalender het beste van Rotterdam naar jouw muur. Of je het nu voor jezelf houdt om elke dag van het jaar van deze prachtige stad te genieten, of het als een attent geschenk aan een vriend of familielid geeft, deze kalender is een geweldige toevoeging aan elke ruimte.

De verjaardagskalender bestaat uit 13 schitterende foto’s van de stad Rotterdam. Bekende iconen zoals de Erasmusbrug, de Euromast, de Hef, de Kubuswoningen en de Kuip zijn allemaal te bewonderen in de kalender. Elke maand bevat een korte omschrijving van de foto.

Deze kalender is in staand A4-formaat ontworpen en is afgewerkt met een handige spiraalbinding en een stevig ophangoog. Je kunt kalender dus eenvoudig ophangen in je huis, kantoor of waar je ook maar wilt. We hebben uitsluitend hoogwaardige materialen gebruikt om ervoor te zorgen dat de kalender lang meegaat. Hierdoor kun je jarenlang plezier beleven aan de prachtige afbeeldingen van Rotterdam.

Ik wil meer informatie over de beschikbare materialen
Artikelnummer: 9981 Categorie:

Extra informatie

Gewicht 102 g
Afmetingen 21 × 29.7 cm