Natuur mockup 00Natuur mockup 00

Verjaardagskalender Natuur

19.95

Op zoek naar een bijzonder cadeau? Ontdek onze prachtige verjaardagskalender vol natuurpracht! Alle foto’s zijn genomen in de betoverende natuurlijke omgeving van Nederland. Of je nu zelf wilt genieten van deze schitterende beelden of het als een attent geschenk aan een vriend of familielid wilt geven, deze kalender brengt een vleugje serene schoonheid in elke ruimte.

De kalender bestaat uit 13 adembenemende natuurbeelden. Elke foto vertelt een eigen verhaal en laat je wegdromen in de rustgevende pracht van de natuur. De foto’s zijn afgestemd op de maanden. Zo zie je in april de bekende Hollandse tulpen en in december kun je sneeuw en natuurijs verwachten. Bovendien bevat elke maand een korte omschrijving van de foto.

De kalender is ontworpen in staand A4-formaat en is handig afgewerkt met een spiraalbinding en voorzien van een stevig ophangoog. Zo kun je de kalender eenvoudig ophangen in je huis, kantoor of waar je maar wilt. We hebben enkel gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen, zodat je gegarandeerd jarenlang plezier beleeft aan deze schitterende natuurfoto’s.

Kies voor een verjaardagskalender die niet alleen de dagen telt, maar ook een ode brengt aan de pracht van de Nederlandse natuur. Bestel vandaag nog en haal een stukje natuurlijke pracht in huis!

Ik wil meer informatie over de beschikbare materialen
Artikelnummer: 10007 Categorie:

Extra informatie

Gewicht 102 g
Afmetingen 21 × 29.7 cm