Foto Schotse hooglander kopen

Foto Schotse hooglander kopen

Wil jij een foto van een Schotse hooglander kopen? Dan ben je op de juiste plek want Arisca Photography biedt in de webshop een breed assortiment aan Schotse hooglander foto’s. Maak je huis af met een prachtige foto op canvas van een Schotse hooglander koe aan je muur. Naast canvas zijn er ook andere materialen beschikbaar in de webshop.

Ook fan van de hooglander koe?

De Schotse hooglander, ook wel de Highland cow genoemd, komen oorspronkelijk uit Schotland. De runderen staan bekend om hun roodbruine vacht, maar er zijn ook Schotse hooglanders met een zwarte of blonde vacht. Volwassen runderen hebben lang haar en prachtige hoorns. Bij de vrouwtjes staan de hoorns gericht naar boven en bij de stieren staan ze horizontaal naar voren. In Nederland zijn de wildlife dieren in diverse natuurgebieden te vinden en door hun vacht kunnen ze er het gehele jaar verblijven. De runderen zijn erg rustig en zelden agressief. Hoewel ze erg benaderbaar zijn en er aaibaar uit zien, is het absoluut verboden om Schotse hooglanders te aaien of te dichtbij te komen. Als er kleintjes bij de kudde zijn, is het zeker verstandig om extra op te letten, omdat de moeder koe erg beschermend is. 

Arisca is een groot fan van Schotse hooglanders. Waarom? Het zijn prachtige indrukwekkende beesten met een lief karakter. En de kalfjes zien er super schattig uit! 

Assortiment Schotse hooglander foto’s

De Schotse hooglanders zijn erg fotogeniek en Arisca staat dan ook regelmatig oog in oog met ze. Daarom is er in het assortiment ook een grote variatie aan foto’s van Schotse hooglanders te vinden. Denk bijvoorbeeld aan een Schotse hooglander tussen de paarse heide, in de sneeuw of tijdens het gouden uurtje. Ook zijn er diverse zwart wit foto’s beschikbaar of van Schotse hooglander kalfjes. Zoek jouw favoriete foto in het assortiment en koop je Schotse hooglander foto.

Ben je op zoek naar foto’s van andere wildlife dieren? Bekijk dan deze pagina over wildlife dieren in Nederland.

Schotse hooglander foto op canvas, aluminium, dibond of poster

Als je een foto van een Schotse hooglander hebt gevonden die je graag aan de muur wilt hangen, heb je nog de keuze uit diverse materialen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een Schotse hooglander foto op canvas? Dat kan! Alle foto’s zijn namelijk beschikbaar voor op canvas. Ook is het mogelijk om een foto van een hooglander koe op aluminium, dibond of als poster te bestellen. Wil je meer weten over de diverse materialen? Bekijk dan de uitleg van de diverse materialen.

Schotse hooglander loopt tussen de paarse heide - Westerheide
Schotse hooglander loopt tussen de paarse heide - Westerheide
Zwart / Wit Schotse Hooglander
Zwart / Wit Schotse hooglander
Interesse in een foto? Neem contact met me op via de chat.